torsdag, mars 16, 2006

Skrivkrampschock

Nu har jag fan skrivit trå semilånga inlägg som jag bara deletat. Orkar helt enkelt inte skriva. Inspirationsbrist. Benet.

3 kommentarer:

playwood sa...

Jag vet precis hur du menar Tobbs men jag är ganska säker på att inspirationen kommer komma flygande när vi är mitt i projektarbetet. Det är ju trögt för mig också även om ja fick ur mig i helgen.

Stoffe sa...

Kan bara instämma...kolla in mitt lilla blogghelvete - inte ett inlägg på goda tre veckor. Uppsalg finns men just nu orkar jag inte ta tag i det, inte ens de minsta lilla fjanterier om dallerpölsa och småfåglar (Stormare det här? -Nej, men det drar lite från det öppna fönstret mot gamla drömmar som nog borde fått förbli drömmar)
Har istället tagit mig i kragen när det gäller filmseende och dragit i mig 17 rullar av blandad kvalitet de senaste 6 dygnen. Det mesta är mediokert och relativt fult och oinspirerat, framför allt står det illa till med den svenska "filmen" som lever på gammal skåpmat till berättelser samtidigt som ett visst formexperimenterande bara känns tröttsamt och mynnar ut i ett delta av förklaringar som egentligen endast kan sammanfattas med teknik för teknikens skull.
Nä nu får jag sluta och be att få återkomma i ämnet med inlägg på min egna överväxel.

Stoffe sa...

Uppdatering med anledning av anteckningsmöjligheter för Intresseklubben:

Är nu uppe i goda 28 filmiska alster på 8 dagar. Vet inte riktigt varför, men det är rätt gutt och jag har sett väldigt lite film de senaste två åren. Dessutom är det nåt att skrävla om som jag just nu gör här.

Lycka till med DraughtMastern!